Blogiin kirjoitus on vaihteeksi unohtunut, onneksi treeneistä en ole lintsannut;) Muutama treenipäivitys, jotka on vielä kirkkaasti mielessä.

Torstaina oltiin hakuilemassa. Emmalle tehtiin rullatreeniä. Aika vaikeelta tuntuu pienen koiran ymmärtää mitä siltä halutaan, mutta ehkä pikkuhiljaa hyvä tulee. Trinellä oli valmiit etukulmat. Kumpaankin lähteminen tökki pahanpäiväisesti. Sitten otettiin yksi tyhjä väliin. Sille se lähti hyvin, mutta jostain syystä oli taas työskennellyt taaksepäin. Seuraava oli valmis, jolle en saanut toivomaani suoraa lähetystä, vaan siinäkin piti höylätä lähtöä pari kertaa. Viimeinen valmis meni onneksi mallikkaasti.

Tänään oltiin pelastuskoira treeneissä. Emma teki rulla treeniä. Se menee hyvin maalimiehelle, mutta ottaa rullaa suuhun vähän miten sattuu, välillä karkasi näytölle ja välillä ei ottanut rullaa ollenkaan, vaan tarjosi näyttöä. Jotain pientä kehitystä kuitenkin oli näkyvissä. Muutama toisto meni ihan nappiin. Trinellä oli yksi maalimies. Alue oli hiekkakuopassa ja tuuliolosuhteet olivat mahdottomat. Se yritti tappaa itsensä kiipeämällä ylös hiekkakuopan reunalle ja tulemalla lähes pystysuoraa kivirinnettä alas! Henki säilyi, mutta maalimies löytyi vasta, kun Trine juoksi lähes syliin. Hyvä ilmaisu sentään saatiin.

Vienolle otin kotona pienen keppitreenin. Jos tämä nainen ensi kerralla sitten kytkisi koiran ennen jäljelle lähettämistä! Koira lähti kuin ohjus ja tarkoitus oli kuitenkin poimia polulta vain ne kepit, eikä jäljestää. Jouduin siis ottamaan homman uusiksi. Nokka ei toimi ehkä ihan kirkkaasti vielä, mutta kepin löydettyään alkaa ilmaisu olla siinä kunnossa, että varsinaista jäljen tekoa voisi harkita.

1240767710_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tulis jo kesä!