Emman kurssi oli edennyt paikallaolon keston pitenemiseen, seuraamistekniikkaan ja nopean maahan menon opettamiseen. Jonkunlainen hormoonihärö Emmalla varmaan on. Se oli kuin unessa, kulki häntä alhaalla ja sitä oli vaikea innostaa.

Paikallaolo ei kiinnostanut ollenkaan ja teimme tosi minimaalisia toistoja, ettei se vaan ehtinyt nousta ennen vapautusta. Maahanmenoihin ei meinattu ensin saada mitenkään vauhtia, mutta yllättäen Emman oli helpompi toimia, kun tein maahan menoja "seuraamisesta", eli siten, että se kulki sivulla. Pari ihan kelpo suoritusta tuli. Seuraamisia otettiin vähän, lähinnä oikean paikan hakua. Lopuksi otettiin pari vauhdikasta luoksetuloa.

Trine pääsi siinä ohessa töihin. Otettiin seuraamista, jossa se edistää ihan törkeästi. Sitten istumisia. Aluksi se oli tosi hidas, otin avuksi pienen pakotteen ja heti istu-käskyn jälkeen hipaisin sormella sen alaselkää. Istumisiin tuli heti vauhtia. Maahanmenoissa tein samanlailla, pieni hipaisu säkän kohtaan. Hitaus johtui pallopalkasta, se on siitä niin täpinöissään, ettei viitsisi mennä asentoon. Lopuksi luoksetuloa, jossa jätin pallon eteenlähettämistä varten. Eteenmeno oli loistava.

Kotona Vienolla oli maha vähän sekaisin, en tehnyt sen kanssa mitään.